Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özgür Özel CHP’si şehit bildirisini imzalamadı: Paradigma değişikliği mi? Yerel seçimleri nasıl etkiler? 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pençe-Kilit Harekatı’nda 12 askerin hayatını kaybetmesinin ardından Meclis’te açıklanan ortak bildiriye imza atmadı ve ayrı bir bildiri yayımladı. Özgür Özel yaptığı açıklamada “Bildiri imzalamakla şehit gelmiyor olsa ben günde 5 bin tane bildiriye imza atayım. Biz bildiriye imza atıyoruz, onlar bayrağı asıyorlar. Erdoğan propaganda yapıyor, bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor” dedi.

Bugüne kadar güvenlik politikaları söz konusu olduğunda iktidarın çizdiği sınırın dışına çıkamamakla eleştirilen CHP’de paradigma değişikliği mi yaşanıyor? 

İktidar ve muhalefet seçmeni CHP’nin tavrını nasıl karşıladı?

Akşener güvenlik politikaları söz konusu olduğunda muhalefetin alanını genişletebilir mi? 

Gökçe Çiçek Kösedağı sordu, Reform Enstitüsü’nden Prof. Dr. Mesut Yeğen ve Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Keyman yanıtladı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.