Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mirgün Cabas’ın konuğu Soli Özel: Türkiye MOSSAD’ın operasyon alanı mı olacak?

İsrail’in Gazze’de Hamas’a açtığı savaşın hala sonu görünmüyor. Gelişmeler, savaşın yayılma ihtimali olduğunu gösteriyor. İran’da patlayan bombalar kimi tedirgin etti? Lübnan’da öldürülen Hamas yöneticisi Aruri kimdi? İsrail Hamas’la savaşını başka ülkelere mi taşıyor? Türkiye Mossad’ın operasyon alanı olur mu? Erdoğan’ın İsrail karşıtı çıkışları bölgede başka kimi tedirgin ediyor? Netanyahu’yu kim durduracak? ABD savaşta İsrail’in önünü neden açtı?

Mirgün Cabas, kendi YouTube hesabından yayınladığı “Şunu Bana Bir Anlat” programının bu bölümünde Soli Özel ile İsrail-Hamas savaşını ve savaşın bölgeye yayılma riskini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.