Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kurtlar Sofrasında Kadınlar (10): CHP Bakırköy aday adayı Nurdan Erdiş Başbay anlatıyor

Medyascope Haber Müdürü Göksel Göksu’nun “Kurtlar Sofrasında Kadınlar” programı, yerel seçimlerde aday adayı olan kadın siyasetçileri ağırlamaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bakırköy Belediye Başkan aday adayı Nurdan Erdiş Başbay proje ve vaatlerini anlattı.

CHP’deki değişim sonrası kadın aday adaylarının umutlu olduğunu söyleyen Nurdan Erdiş Başbay, parti içinde çok güzel kadrolar olduğunu, yetişmiş kadınlar olduğunu belirtti ve “Bu sefer umutluyum. Olacağına inanıyorum” dedi.

Bakırköy’ün kentsel dönüşüm sorunlarına da değinen Başbay, engellilere, yaşlılara ve çocuklara yönelik vaatlerini de anlattı.

1990’lerde CHP’nin Bakırköy’deki oy oranının yüzde 8 gibi düşük oranlarda bulunduğunu hatırlatan Başbay, kendisinin de bulunduğu CHP yönetiminin bu oy oranını yüzde 55’e çıkardıklarını söyledi. Bakırköylülerin aday seçimine önem verdiğini söyleyen Başbay, adayın önemli olduğunu ve hem örgütten hem de kendilerinden birisini istediğini söyledi.

Şimdiye kadar hep atanmış adaylarla seçimlerin yürütüldüğünü söyleyen Başbay, Bakırköylünün beklentisinin Bakırköy’den adayların gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.