Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Devlet Bahçeli’den Abdurrahman Dilipak’a “15 Temmuz” yanıtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısı’nda Abdurrahman Dilipak’ın “Sanki FETÖ’cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet dört ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu” sözlerine yanıt verdi:

“Tam böyle bir zamanda ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi sosyal medyada hesabından 15 Temmuz’la ilgili demiş ki, ‘Hükümet dört ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılarıyla biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.’ Şayet bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmezse, dünyanın en namert insanıdır. FETÖ’nün propagandasına çanak tutulması, 15 Temmuz’a tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir.Aynı anda Danıştay 5.Dairesi’nin kararı, işbirlikçilerinin iddiaları, ülkemize giriş yaparken dört FETÖ gücünün yakalanması ve Pensilvanyalı hainin Yusuf Suresi üzerinden gizemli mesajlar vermesi gibi bir toparlamanın emaresidir fakat o günler geçmiştir. Gelecekleri varsa görecekleri de vardır. Eğer yanılıp yenilip üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir çünkü yatacağı yer sadece mezardır, hesabını da yüce Allah’a verecektir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.