Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Nesrin Hocaoğlu hayatını kaybetti

Ankara basınının önde gelen ekonomi muhabirlerinden Nesrin Hocaoğlu hayatını kaybetti. Hocaoğlu emekli olduktan sonra yaşadığı Bursa’da üç yıldır tedavi görüyordu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1985 yılında mezun olan Nesrin Hocaoğlu, gazeteciliğe ANKA Ajansı’nda başladı. Daha sonra Dünya Gazetesi, BDP Haber Ajansı, Star Gazetesi, Aktüel Dergisi’nde ekonomi muhabiri ve yönetici olarak çalıştı. Hocaoğlu OYAK, Ziraat Bankası ve TEPAV’da İletişim Koordinatörü olarak görev yaptı. 1964’te Yunanistan’ın İskeçe kentinde doğan Hocaoğlu, Türkiye’ye geldikten sonra T.C. vatandaşlığı alamadığı için uzun süre haymatlos olarak yaşadı.

Nesrin Hocaoğlu’nun cenazesi 25 Şubat Pazar günü Bursa Hasanağa Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip Bursa’da toprağa verilecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.