Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Premier Bundesliga 101: FA Kupası ve Bundesliga 26. haftanın ardından | Manchester United, Liverpool’u eledi – Bayer Leverkusen dolu dizgin

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2023/2024 sezonu 26. hafta maçları geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin podcasti “Premeir Bundesliga 101″de yeni formatıyla Öner Tavtay ve Uğurcan Kanca, FA Kupası’nda Liverpool’u uzatmalarda eleyerek yarı finale uzanan Manchester United’ı, Darmstadt’ı rahat geçen Bayern’i, Freiburg deplasmanından kayıpsız dönen Leverkusen’i, kendi evinde Frankfurt’u yenmeyi başaran Borussia Dortmund’u ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmelerini konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçları

– FA Cup’taki Manchester United ile Liverpool harika kapışması

– Xabi Alonso’nun kadrodan aldığı verim

– Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmeleri ve turu geçmeye yakın takımlar

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.