Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fatih Erbakan Arnavutköy’de konuştu: “Bu seçimlerin parlayan yıldızı ve favori partisi Yeniden Refah Partisi’dir”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul-Arnavutköy’de halka seslendi. Burada konuşan Erbakan, “Bu seçimlerin parlayan yıldızı ve favori partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Arnavutköy bizi seçecektir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Erbakan bugün (25 Mart) ziyaret ettiği Arnavutköy’de “Mücahit Erbakan” sloganlarıyla karşılandı.

Erbakan, Arnavutköy’deki konuşmasında iddialı olduklarını söyledi, “Bu seçimlerin parlayan yıldızı ve favori partisi Yeniden Refah Partimizdir. Arnavutköy bizi seçecektir” dedi.

Erbakan, Arnavutköy’de Türkiye’de aldıkları oy oranının iki katına ulaştıklarını dile getirdi, “Arnavutköy yine Türkiye ve İstanbul’da iki katı oy olarak Abdurrezak İlbeyi başkanımızı seçecektir. Milletimiz akın akın bizlere koşuyor. Bütün gazeteciler, ajanslar oyları artan tek parti olarak Yeniden Refah Partisi’ni görüyor” diye konuştu.

Erbakan, “1994’te İstanbul’u aldık. 89’dan 96’ya iktidarda Refah Partisi yoktu ama Refah Partili belediyeler ‘iman varsa iktidar da vardır’ diyerek efsane hizmetler gerçekleştirdi, şimdi yine aynısı olacak” dedi.

Parti üye sayısının 500 bini aştığını vurgulayan Erbakan, “Şu an kendi rekorlarımızı kırarak ayda 70 ila 80 bin üye artışı sağlıyoruz. Önce 31 Mart’ta iktidar, arkasından 2028’de iktidar olacağız inşallah” dedi.

Erbakan’a Yeniden Refah Partisi Arnavutköy Belediye Başkan adayı Abdurrezzak İlbeyi ve İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz de eşlik etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.