Eksik Olan (294) – “Sayın Bay Rock Yıldızı” Teoman anlatıyor: Timur hayatın anlamsızlığıyla baş edebilecek mi?

“İnsanın geçmişe ihtiyacı var. Kim olduğumuzu hatırlamak için. Daha doğrusu eskiden olduğumuz kişiyi hatırlamak için. Bir an içimde bir ağlama duygusu oluşuyor. Hıçkırarak. O yüzden şaka yapmaya başlıyorum. Berbat şakalar. Melankolimi yalnızlığıma saklayayım. Eve gidince yaşayayım”

“Sayın Bay Rock Yıldızı” romanı okurlara nasıl düşünsel bir yolculuk vaat ediyor? Timur hayatın anlamsızlığıyla baş edebilecek mi?

Teoman yeni romanıyla bu hafta Eksik Olan’da Ömer Çeşit’in sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.