Diyarbakır’da 22 bin eğitimciye 1 milyar 782 milyon TL ödenecek

Diyarbakır’da, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve bir banka arasında promosyon anlaşması yapıldı. Buna göre Diyarbakır’da 22 bin eğitimciye 3 yıl için 1 milyar 782 milyon TL ödenecek.

Diyarbakır’da 22 bin eğitimciye 1 milyar 782 milyon TL ödenecek

Diyarbakır’da, kent genelinde görev yapan öğretmen ve personeli kapsayan dev bir banka promosyon anlaşmasına imza atıldı.

Yaklaşık 22 bin eğitim çalışanını kapsayan anlaşma kapsamında, personele toplam 1 milyar 782 milyon TL ödeme yapılacak.

CEGA Medya’nın haberine göre bir aydır süren promosyon görüşmelerinin ardından sona gelinirken, anlaşma Diyarbakır merkez ilçeleri Kayapınar, Sur, Yenişehir ve Bağlar ile birlikte Silvan ve Ergani ilçelerini kapsıyor.

Protokole göre anlaşma yapılan banka her bir personele üç yıl için 81 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca öğretmenlere faizsiz kredi imkânı da sunulacak.

Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürlüğü, personel sayısı bakımından kentin en büyük kamu kurumu olma özelliğini taşırken, gerçekleştirilen bu anlaşma il genelinde bugüne kadar yapılan en yüksek tutarlı promosyon sözleşmelerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.