Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Atatürk Anıtkabir’de şarkılar ve sloganlarla anılıyor (Periscope yayını)

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir ziyaretçi akınına uğradı. Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78’inci yıldönümünde Anıtkabir renkli görüntülere sahne oluyor. Ziyaretçiler Anıtkabir’den Periscope üzerinden canlı yayın yapıyor.

Diğer taraftan, Genelkurmay Başkanlığı’nın daha önce duyurduğu, bugün saat 15.00’de Anıtkabir’de, “Ata’nın huzurunda Ordu Millet Elele” adı altında yapılacak olan etkinlik sürpriz bir şekilde iptal edildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, beraberinde Kuvvet Komutanları ile beraber inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şırnak bölgesine gittiği belirtildi.

Video, Ayşegül Acar (@ayeglacar) adlı Periscope kullanıcısının Anıtkabir’den 14:00 ile 15:00 arasında yaptığı yayınlardan derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.