Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ekonomi Sohbetleri’ne ödül: 2016’nın En İyi Sermaye Piyasası Programı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) bu yıl ikincisi düzenlenen Sermaye Piyasaları Ödül Töreni’nde 2016 yılı ödüllerini açıkladı. Sermaye Piyasası Basın Ödülleri kategorisinde 2016 Sermaye Piyasası Programı ödülünü Medyascope.tv’de yayınlanan Ekonomi Sohbetleri programı aldı.

Ali Ağaoğlu, Özgür Altuğ ve Şant Manukyan’ın birlikte gerçekleştirdiği program Salı akşamları saat 20:00’da Periscope, Youtube ve Facebook üzerinden canlı yayınlanıyor. Bu akşam 66. gerçekleşecek Ekonomi Sohbetleri Medyascope.tv’nin en eski yayınları arasında yer alıyor.

Sermaye Piyasası Basın Ödülleri kategorisinde bir diğer ödül olan 2016 Sermaye Piyasası Yazarı ödülünü Dr. Mahfi Eğilmez almaya hak kazanırken, Dünya gazetesinden Julide Yiğittürk, 2016 Sermaye Piyasası Haberi ödülünün sahibi oldu.

ss

Ekonomi Sohbetleri programının geçmiş bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.