Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Çekişmeli geçen Amedspor-Başakşehir maçı Periscope’dan canlı yayınlandı

Türkiye Kupası A Grubu 2’nci hafta maçında karşı karşıya gelen Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup ekibi Amedspor ile Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir arasında oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlandı. Ev sahibi Amedspor’un 1-0 öne geçtiği maçta sahada 9 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi berabere bitirmeyi başardı.

Maçın bazı bölümleri Amedspor’un resmi Periscope hesabından (@AmedSporSK) canlı yayınlandı. Yayın Amedspor taraftarının heyecanını ve stattaki atmosferi yansıtırken, Diyarbakırlı taraftarlarının sokağa çıkması yasağı uygulanan Sur ilçesi için yaptığı tezahüratlar dikkat çekti.

Video Amedspor’un yaptığı yayınlardan derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.