Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Adana’da sokak ortasında bir kişinin öldüğü silahlı kavganın güvenlik kamerası kayıtları

Bir ay önce Adana’da bir barın önünde yaşanan silahlı kavganın görüntüleri bugün ortaya çıktı. Kavgada başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kürşat Soysal dün hayatını kaybetti.
Kürşat Soysal, kardeşi Hamit ve arkadaşı Engin Bahçe ile birlikte 26 Ekim’de Beyazevler Mahallesi’ndeki bir bara eğlenmeye gitti. Barda alkol alıp taşkınlık yapan Kürşat Soysal, uyarıda bulunan çalışanları da silahla tehdit etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenirken tanıştığı konsomatris kadın ile birlikte dışarı çıkan Kürşat Soysal, silahını çıkarıp barın önünde havaya ateş açtı. İddiaya göre Kürşat Soysal ve beraberindekilerle bar çalışanları Cihan Oral, Abdullah Taş ve Ramazan Gül arasında kavgaya çıktıı.
Bu sırada olay yerine koşarak gelen Mehmet Urak, belinden çıkardığı tabancayı Kürşat Soysal’ın başına dayayıp tetiği çekti. Silahlı kavgada Cihan Oral ile Hamit Soysal hafif, Kürşat Soysal ise ağır yaralandı. Cihan Oral, Mehmet Urak, Abidin Taş ile Ramazan Gül tutuklanırken, Engin Bahçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıktığı olay sonrasında Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kürşat Soysal, beyin cerrahi servisi yoğun bakıma alındı. Bir ay boyunca doktorların hayatta tutmaya çalıştığı Soysal, dün hayatını kaybetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.