Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

KHK ile işinden İhraç edilen Acun Karadağ direnişini anlattı

KHK ile ihraç edilen öğretmen Acun Karadağ, Ankara’nın  Yüksel Caddesi’nde devam ettiği ‘’işimi geri istiyorum’’ eyleminde 207 günü geride bıraktı.

Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden ihraç edilen öğretmen Acun Karadağ, eylemine 14 kasım 2016 tarihinde ihraç edildiği okulun önünde başlamış, Nuriye Gülmen, Semih Özakça ve Veli Saçılık ile birlikte eylemini Yüksel Caddesi’ndeki İnsan Hakları Anıtı’nın önüne taşımıştı.

Eylemini sürdürdüğü 207 gün boyunca defalarca gözaltına alınan, yaralanan, kalbindeki rahatsızlıktan dolayı hayati tehlike atlatan Karadağ, işini geri alma yolundaki mücadelesini, yaşadıklarını ve insanların ve devletin kendisine karşı tutumunu Medyascope.tv’ye anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler