Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Kadri Gürsel’e tahliye

Cumhuriyet Gazetesi davasında tutuklu yargılanan gazetenin köşe yazarı ve yayın danışmanı Kadri Gürsel tahliye edildi. Mahkeme heyeti diğer dört sanık Murat Sabuncu, Akın Atalay Ahmet Şık ve Emre İper için tutukluluk hallerine devam kararı verdi.

Star Gazetesi’nden tahliye yok haberi

İstanbul Çağlayan Adliye’sindeki duruşmada tanıkların dinlenmesinin ardından savcı tüm sanıklar için tutukluluk hallerinin devam etmesini istedi. Duruşma devam ederken Star Gazetesi sanıkların tutukluluklarına devam kararı verildiğine dair haber yayımladı. Aynı haberin Akşam Gazetesi’nde de yayımlanmasının ardından mahkeme heyeti her iki gazete hakkında da suç duyurusunda bulundu. Star Gazetesi suç duyuruna konu olan haberini Twitter hesabından böyle duyurdu:

star

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.