Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, organize suç örgütü lideri suçlamasıyla hüküm giyen Alaattin Çakıcı’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Alaattin Çakıcı’yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ziyaret eden Bahçeli Çakıcı’ya tespih hediye etti. Ziyarete ilişkin fotoğraflar MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Devlet Bahçeli 12 Mayıs 2018 günü attığı twitlerde Alaattin Çakıcı’yı ülkü ve ülke sevdalısı, ülkücü davanın gözü kara yiğidi olarak tanımlayıp af çıkarılmasını istemişti.

Erdoğan’a hakaret Yıldırım’a tehdit

Organize suç örgütü kurmak yönetmek suçundan hükümlü olan Alaattin Çakıcı Kırıkkale F Tipi Cezaevi’nde cezasını çekiyor. Alaattin Çakıcı yargılandığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ağır hakaret içeren ifadeleri nedeniyle 2017 yılında Cumhurbaşkanına hakaretten 10 ay hapis cezası almıştı. Çakıcı 2016’da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazmış ve mektupta Başbakan Binali Yıldırım’ı “Kendine ve çocuklarına dikkat etsin” diye tehdit etmişti.

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.