Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

22 yıl sonra yeni ‘Space Jam’: Başrol LeBron James’in

Yıllardır konuşulanlar gerçek oluyor. Michael Jordan’ın başrolünde olduğu, Larry Bird, Charles Barkley ve Patrick Ewing gibi NBA efsanelerin de rol aldığı ‘Space Jam’ filminin ikincisinin 22 yıl sonra çekileceği kesinleşti.
Gelecek yaz çekilecek filmin başrolünde bir başka efsane, LeBron James olacak. Filmin prodüksiyonunu Ryan Coogler yapacak, yönetmen koltuğunda ise Terence Nance oturacak.
Konuyla ilgili heyecanını gizlemeyen LeBron James, “Space Jam, benim ve Looney Tunes’un bir araya gelmesinden çok daha fazlası. Çocukların cesaretlendirildiklerinde, hayallerinden geri adım atmadıklarında nelere ulabileceğini göstermek istiyorum.”
Filmin çekileceğinin açıklanması sosyal medyada heyecan yaratırken, Michael Jordan’ın da filmde küçük de olsa rol alabileceği iddia edildi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.