Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dramaqueer Sanat Kolektifi’nin Tarlabaşı’ndaki yeni mekanı sergiyle açıldı

“Toplumsal cinsiyet ve beden politikaları üzerine kafa yorarken, yanlarına popüler olanı da alıp, drama meyilli hallerini queer tavırlarıyla birleştiren” çalışmalar üreten ve 2013’ten bugüne farklı şehirlerde pek çok sergi ve atölye benzeri etkinlikler düzenlemiş olan Dramaqueer Sanat Kolektifi, Tarlabaşı’ndaki yeni mekanlarını sergiyle açtı.
2 Kasım’da açılışı yapılan ve dün sona eren sergide, açılışa özel yapılan çalışmaların yanı sıra, daha önce sergilenmiş olan çeşitli eserler de yer aldı.
Medyascope.tv olarak izlediğimiz sergide, Dramaqueer’cilerle dernekleşme sürecinde mekanın kendileri için anlamını ve bundan sonra neler yapacaklarını konuştuk:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.