Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Instagram’ın en çok beğeni rekoru kırıldı: 25 milyon beğeni alan bir yumurta, rekorun yeni sahibi

Instagram’da en çok beğenilen fotoğraf, bugüne değin 18 milyondan fazla beğeni almış ABD’li model Kylie Jenner’a aitti. Bugün itibariyle bu rekor, 25 milyona yakın beğeni alan sıradan, normal bir yumurta tarafından kırıldı.

Instagram’da en çok beğeni alan fotoğraf kime ait? Bu sorunun bazen aklımıza takıldığı olmuştur. Bugüne dek bu rekor, ABD’li model Kylie Jenner’a aitti. Jenner’ın bebeğinin dünyaya geldiğini duyurduğu 7 Şubat 2018 tarihli fotoğraf, bugüne dek 18 milyonu aşkın beğeni almıştı.


https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/

Fakat Jenner’ın rekoru bir yıl kadar bile sürmedi. Kime ait olduğu bilinmeyen “world_record_egg” (Dünya Rekoru Yumurtası) isimli 4 Ocak 2019 tarihinde açılmış bir instagram hesabı, bu rekoru kırdı. Yumurtanın şu ana dek 25 milyona yakın beğenisi bulunuyor.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/

Öte yandan Kylie Jenner, kendi Instagram hesabından yayınladığı ve bir yumurtayı kırdığı videoda, “Bu küçük yumurtayı şimdi alın” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.