Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hak savunucularından Osman Kavala açıklaması: “Baskılar son bulsun”

İnsan haklarını savunan kurumlar, Osman Kavala ve 15 sivil toplumcu hakkındaki iddianame ve suçlamalara dair ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, sivil topluma yönelik giderek artan baskılara ve sivil toplumun suçlu haline getirilmesine son verilmesi çağrısında bulunuldu. Ortak basın açıklaması metninde, Sınır Tanımayan Gazeteciler, Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Hakikat Adalet Hafıza Merkezi, İnsan Hakları İzleme Örgütü, İnsan Hakları Ortak Platformu, Eşit Haklar İçin İzleme Derneği, Hak İnisiyatifi, İnsan Hakları Derneği, Uluslararası Af Örgütü, Yurttaşlık Derneği ve Civil Rights Defenders’in imzası bulunuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.