Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

LeBron James, NBA’de tüm zamanların en çok sayı kaydeden oyuncular sıralamasında Michael Jordan’ı geçerek 4. sıraya yükseldi

Bu sabaha karşı Denver Nuggets ile karşılaşan Los Angeles Lakers’ta LeBron James karşılaşmanın ilk yarısında, kariyerinde 32 bin 292 sayı kaydeden Michael Jordan‘u geçmesi için gerekli olan 12 sayıyı bularak, tüm zamanların en çok sayı kaydeden oyuncular sıralamasında 4. sıraya yükseldi.

Tüm zamanların en çok sayı kaydeden oyuncuları listesinde 38.387 sayıyla Kareem Abdul-Jabbar ilk sırada yer alırken, Karl Malone 36.928 sayıyla 2., Kobe Bryant 33.643 sayıyla 3. sırada yer alıyor.

Evinde oynadığı maçtan 115-99 yenik ayrılan Lakers ise üst üste 4. yenilgisini aldı. Lakers, bitime 17 maç kala 8. sıranın 6 galibiyet gerisine düşerek play-off şansını mucizelere bıraktı. LeBron James karşılaşmayı 31 sayı, 7 asist, 7 ribaunt, 1 blok ve 1 top çalma ile tamamladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler