Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya Turizm Fuarı’na 20 ülkeden 2 bin turizmci katıldı: “Fuar fikrini ilk ortaya attığımız zaman bize inanmayanlar, inananlardan çoktu”

Turizmin başkenti Antalya’da koronavirüs gölgesindeki ikinci turizm sezonu da geride kaldı. 2022 yılına hazırlanan turizmciler, Antalya Turizm Fuarı’nda bir araya geldi. İki gün süren fuara bu yıl 20 ülkeden 2 bin turizmci katıldı. 

Antalya Turizm Fuarı’nın organizatörü Selçuk Meral, katılımın yüksel olmasının turizmcileri heyecanlandırdığını ve  turizmcilerin 2022 yılına umutla baktığını söyledi. Meral, “Fuarımız bu yıl beklentilerin üzerinde bir katılımla gerçekleşti. 20 ülkeden yaklaşık 2 bin turizmci fuarımıza katıldı. Koronavirüs sebebiyle Türkiye olarak turizm sezonuna seyahat kısıtlamaları ve karantinalar ile başladık. Türkiye’nin sadık misafirleri bu yıl da ülkemizi ziyaret etti ve turizm sektörü bir nebze olsun yaralarını sardı. Fuarımızı katılan tüm turizm paydaşları çok memnun. Antalya Turizm Fuarı fikrini ilk ortaya attığımızda bize inanmayanlar, inananlardan daha fazlaydı. Bugün geldiğimiz nokta bize gösteriyor ki büyüyerek devam edeceğiz. Turizmciler 2022 yılına umutla bakıyor” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.