Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Shane Long’dan Premier League tarihinin en erken golü geldi

İngiltere Premier League’inin 35. haftası devam ediyor. Dün akşam oynanan Watford-Southampton maçında, başlama düdüğünün hemen ardından Southampton’ın golü geldi. Fırsatçılığını konuşturan İrlandalı Shane Long, 7. saniyede attığı gol ile Premier League tarihinin en erken golünü ağlara göndermiş oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=PeFsn282ImY

1-1 biten maçta Watford’un golü ise 90. dakikada Andre Gray’den geldi.

Premier League’de atılan en erken gollerin sıralaması şöyle:

Tottenham Hotspur efsanesi Ledley King, 2000-2001 sezonunda 10. saniyede Bredford City karşısında golü buldu.

Newcastle United’ın ve İngiliz futbolunun unutulmaz ismi Alan Shearer 2002-2003 sezonunda Manchester City ile oynadıkları maçta 10.4 saniyede topu City ağlarına gönderdi ve Premier League tarihine bir çentik daha attı.

2000-2001 sezonunda Leeds United forması giyen Mark Viduka, 11. saniyede Charlton’a karşı attığı gol ile o dönemin en erken golüne imza atmıştı.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.