Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Leeds United’dan nadir görülen Fair-Play örneği

İngiltere Championship takımlarından Leeds United, yaptığı centilmenlik örneği ile Premier League’e doğrudan katılma umudunu tüketti.

Aston Villa ile karşı karşıya geldikleri mücadelede 72. dakikada Villa forması giyen Jonathan Kadjia yerde kaldı. Leeds’li futbolcular oyuna devam edip Klich ile golü bulunca ortalık karıştı. Saha içi yaşanan arbedenin ardından Aston Villa forması giyen El Ghazi 75. dakikada kırmızı kart gördü.

Olayların durulmasının ardından Leeds United’ın Arjantinli teknik direktörü Marcelo Bielsa oyuncularına santra vuruşundan sonra topa müdahale etmemelerini söyledi. Böylece Aston Villa mücadeleyi 1-1 tamamladı. Bu Fair-Play örneğinden sonra Leeds United’ın puan tablosunda üzerinde olan rakibi Sheffield United ile puan farkı 5’te kaldı. Leeds, Premier League için Play-Off oynamak zorunda.

https://www.youtube.com/watch?v=E7MNp0GXnqQ

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.