Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP ve CHP’nin kafa kafaya yarıştığı Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde seçmen ne düşünüyor?

Zeytinburnu ilçesinin 20 bin seçmene sahip Çırpıcı Mahallesi, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Binali Yıldırım’a yüzde 49, Ekrem İmamoğlu’na ise yüzde 47 oy verdi. Yıldırım ve İmamoğlu’nun kafa kafaya yarıştığı mahallede ağırlıklı olarak Karadenizliler ve Kürtler yaşıyor. 

Peki, yakın zamana kadar bir gecekondu mahallesi olarak bilinen Çırpıcı’da seçmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayları ve YSK’nın gerekçeli iptal kararı hakkında ne düşünüyor? 31 Mart’tan bu yana değişen dinamikler buradaki seçmenin 23 Haziran’daki oy tercihini etkileyecek mi? İbrahim Yayan ve Fatima Çelik, bu soruların cevabını aradı.

Kamera & Kurgu: İbrahim Yayan


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.