Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Binali Yıldırım: “23 Haziran’da İstanbul bayramı var”

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimleri öncesi seçim kampanyasına devam ediyor. Cuma namazını Sultanahmet Camii’nde kılan Binali Yıldırım, hem cemaatle hem de camiyi gezmeye gelenlere buluştu. Herkesin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan bayramını kutlayan Yıldırım, cami çıkışında “23 Haziran’da İstanbul bayramı var” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasının ardından, kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışma konusu olan Kitap ve Kültür Fuarı’nın 38’incisi Sultanahmet Meydanı’nda kurulmuştu. Fuar alanını gezen Binali Yıldırım, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın “Müslümanlarda Yanlış Din Anlayışları” kitabını aldı ve imzalattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.