Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ekrem İmamoğlu’na cami çıkışında protesto ve destek

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yenibosna’da semt pazarını ziyaret etti. Burada halktan ve esnaftan büyük ilgi gören İmamoğlu, pazardaki temaslarının ardından Cuma namazını kılmak üzere yürüyerek Yenibosna Merkez Camii’ne geçti. Caminin bahçesinde bulunan Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden İmamoğlu, ardından Cuma namazını kılmak üzere camiye girdi. İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarından Yenibosna’da Cuma namazı kılacağı duyurulmamasına rağmen, namaz esnasında İmamoğlu’nu desteklemek için büyük bir grup toplandı. Ancak camiden çıkan bir kişi, İmamoğlu içeriden çıkmadan önce tek başına ”Kahrolsun PKK” sloganı atmaya başladı. İmamoğlu destekçileri ise bu kişiyi alkışlarla protesto etti. Bu esnada polis memurları slogan atan kişiyi cami bahçesinden uzaklaştırdı. İmamoğlu camiden çıkarken yuhalamalar ve alkış sesleri birbirine karıştı. Korumalar eşliğinde aracına binen İmamoğlu programına devam etmek üzere Merter’e hareket etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.