Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Koç Grubu’na: “Bizi enayi yerine koymayın”

Haber: Egemen Gök – Emrecan Kaya

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. 

Soylu’nun 11 Haziran Salı günkü programının ilk durağı, Sirkeci’deki Doğubank iş hanı oldu. Burada esnaf ziyaretinde bulunan Soylu, ardından Haliç Tersanesi’nde Denizcilik İşletmeleri ve tersane personeliyle bir araya geldi. İçişleri Bakanı Soylu, akşam saatlerinde Tophane Gönül Bağı Vakfı ve Tophane Siirt Halanze Derneği’ni ziyaret etti. Soylu’nun son durağı, Tophane Tayfunspor Kulübü oldu. Soylu burada Beyoğlu AKP İlçe Teşkilatı ve semtin vakıflarından gelenlere bir konuşma yaptı.

Soylu’dan Koç Grubu’na: “Bizi enayi yerine koymayın

Soylu, Tophane Tayfunspor Kulübü’nde yaptığı konuşmada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile girdiği polemiği burada tekrar hatırlattı ve Kaftancıoğlu’nun “Süleyman Soylu’nun cemaat üyeliğini biliriz” açıklamasına “Doğru, bilirsin. Çünkü ben domuz yiyerek büyümedim. Çünkü ben bu toprakların çocuğu olarak büyütüldüm” diyerek cevap verdi.

“İstanbul’u Gezi ruhuna emanet etmeyin”

Soylu, Tophanelilere Gezi’de yaşananları hatırlatarak Koç grubununa yüklenmeyi sürdürdü. “Gezi zamanında otelini tahsis edenler, şimdi özel uçak tahsis ediyorlar. Bizi enayi yerine koymayın” dedi. Tophane’de yaşayanların Gezi dönemini çok iyi bildiklerini söyleyen Soylu, “İstanbul’u Gezi ruhuna emanet etmeyin” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.