Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu zaferini Beylikdüzü’nde kutladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra, geçen dönem belediye başkanlığı yaptığı Beylikdüzü‘ne gitti ve orada konuştu. İmamoğlu’nu bekleyen kalabalık Beylikdüzü’nün girişine kadar uzandı. İmamoğlu, kalabalık nedeniyle konuşma yapacağı alana bir saat geç girmek zorunda kaldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da İmamoğlu’na eşlik etti. 

Kutlamalar sadece Beylikdüzü’yle sınırlı kalmadı, İstanbul’un birçok semtine yayıldı. İstanbullular, İmamoğlu’nun seçim zaferini şarkılar eşliğinde sokaklarda kutladı.  


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.