Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manowar, “Final Battle” için İstanbul’da

Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, The Final Battle turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için ülkemize geliyor. Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak binlerce insana “%100 Metal” bir gece yaşatacak. Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek bu müthiş açık hava konseri, Manowar’un bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonunu kapsıyor.

1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş bir dolu şarkısıyla metal denince ilk akla gelen gruplardan biri olan Manowar, Eric Adams’ın benzersiz çığlıkları, Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarıyla adını metal tarihine hiç silinmeyecek şekilde yazdırmış bir grup. Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar’un bu konserini özel kılan şey ise, grubun sadece en büyük hitleriyle sahne alacak olması.

Konserle ilgili olarak grubun beyni Joey DeMaio, Türkiye’deki Manowar hayranlarına mesaj yolladı: “Manowar’un Türk hayranları yıllar boyunca tutkularını ve bağlılıklarını tüm dünyaya gösterdiler; Manowar olarak bundan onur duyuyoruz. Türkiye’deki en güçlü metal hayranları olan Manowar hayranlarıyla paylaşacağımız bu unutulmaz metal deneyimini iple çekiyoruz!”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.