Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Past Present Future” Gecesi 30 Temmuz’da If Beşiktaş’ta

“Past Present Future” iki bölümden oluşan, Uzakdoğu ses paletlerinden klasik müziğe, oradan günümüz progresif rock ve çağdaş müziğe kadar farklı duraklardan geçen bir serüven vaat ediyor.

Konserin ilk bölümünde Mustafa Khetty ilk albümü “Mozaick” ile Batı ve Doğu seslerini, ritimlerini, rock ve dünya müziği ile harmanlayıp dinleyiciye sunuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=AgwQI7HM29c&feature=youtu.be

Konserin ikinci bölümünde ise Murat Cem Orhan, Ender Akay ve Cem Ergunoğlu’nun ortak projesi “Safahat” dinleyiciyle buluşacak. Birçok enstrümanın ortak diliyle oluşan “Safahat”, Uzakdoğu’dan başlayıp Osmanlı topraklarına ve batıya uzanıyor. Çeşitli kompozisyonlardan oluşan çağdaş Türk müzikal yolculuğunda orkestraya Onur Nar önderlik edecek.

“Past Present Future” 30 Temmuz akşamı saat 20:30’da If Beşiktaş Performance Hall’de.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.