Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Denizli’de: Boşanmak isteyen eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan Hafize Kurban yaşam savaşı veriyor

Haber: Dilek Şen / Kamera-kurgu: Egemen Gök

Denizli’de kendisinden boşanmak isteyen erkeğin, sokak ortasında ve çocuğunun gözleri önünde bıçaklı saldırısına uğrayan Hafize Kurban, hastanede ölümle mücadele ediyor. Dilek Şen ve Egemen Gök, Hafize’nin annesi, babası ve görgü tanıklarıyla konuştu, olayın ayrıntılarına ulaştı. Hafize’nin çocuğu, pedagogla ilk görüşmesini yaptı ve teyzesinin yanında, güvende. Anne ve babası olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Görgü tanıkları ise, saldırının gerçekleştiği yerin olay anında kalabalık olduğunun altını çizdi. Kurban’a ilk müdahaleyi yapan Rasim Doğan, “Kan kokusu günlerdir burnumdan gitmiyor” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.