Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: İki kadın daha öldürüldü

Kadınlar hemen hemen her gün erkekler tarafından şiddete ve tacize maruz kalıyor. Medyascope olarak erkekler tarafından darp edilen, cinsel saldırıya ve şiddete uğrayan kadınların çetelesini tutmaya devam ediyoruz. Bugün iki kadın daha erkek şiddeti yüzünden hayatını kaybetti.

Ozodkho Abdıkarımova: Pompalı tüfekle öldürüldü 

Zonguldak’ta Vedat K., birahanede çalıştığı belirtilen yabancı uyruklu kadını pompalı tüfekle öldürdü. Bir süre önce cezaevinden çıktığı iddia edilen Vedat K.’nin tüfeğinden çıkan kurşunlar Ozodhko Abdıkarımova’nın başına isabet etti. 24 yaşındaki Abdıkarımova olay yerinde hayatını kaybederken, fail Vedat K. tüfeği bırakıp kaçarak izini kaybettirdi. 

Ayten A.: Evli olduğu kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı

Adapazarı’nda yaşayan Ayten A., evli olduğu Erol A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Fail, ekmek bıçağı ile Ayten A.’ya saldırdı ve kadını sırtından bıçakladı. Yaralanan kadın, Erol A.’nın elinden kurtulmak için evden kaçtı. Bir ağacın altında yığılıp kalan kadını komşuları buldu. Durumu ağır olan Ayten A., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Erol A. ise olay yerinde gözaltına alındı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.