Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener kadın gazetecilerle ne konuştu? Yurdagül Şimşek ve Ayşe Sayın ile söyleşi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kadın gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin aktardıkları arasında en çok dikkat çeken, Akşener’in “Erdoğan 2023’te kazanamaz, oyları yetmiyor” yorumu oldu. Şükran Şençekiçer, Akşener’le buluşmada konuşulanları, buluşmaya katılan gazeteciler Yurdagül Şimşek ve Ayşe Sayın’a sordu. Şimşek ve Sayın, Akşener’in AKP ile herhangi bir görüşme ve yakınlaşma olmadığını söylediğini, yeni partilere pozitif baktığını, parlamenter sisteme geçişi desteklediğini aktardı. Ayrıca bugün Davutoğlu’nun istifa ettiği basın açıklamasına katılan Şimşek ve Sayın, Davutoğlu’na ilişkin gözlemlerini paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.