Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Antalya’da eşinden boşanmak isteyen kadın 15 yerinden bıçaklandı

Ağustos ayında katledilen kadınların yüzde 21’i hayatlarına dair karar aldığı için öldürüldü. Erkekler, kadınlara şiddet uygularken birden fazla “bahane” sayabiliyor. En fazla kullandıkları bahaneler arasında ise “boşanma” yer alıyor. 

Antalya’da yaşayan ve boşanmak istediği erkek tarafından bıçaklanan Ayşe S. de bu kadınlardan biri. 50 yaşındaki Ayşe S., boşanmak istediği Nizamettin S. tarafından 15 bıçak darbesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ayşe’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay, sabah saat 07.30 sırasında Antalya’da meydana geldi. İddiaya göre, 53 yaşındaki Nizamettin S., kendisinden ayrılmak isteyen Ayşe S. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda Nizamettin S., Ayşe S.’yi 15 yerinden bıçakladı. Üç çocuk annesi olan Ayşe S.’nin çocukları da olay sırasında evde bulunuyordu. Çocukların haber vermesi üzere olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenenin ardından Ayşe S.’yi hastaneye kaldırdı.

Ayşe’nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, olay yerinden kaçmaya çalışan Nizamettin S. ise yakalanarak gözaltına alındı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.