Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 4. hafta başlıyor

EURO 2020 elemeleri kapsamında Süper Lig’e verilen milli maç arası sona erdi. Lig’de 4. hafta Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesi ile başlıyor. 

Fatih Terim cezalı olduğu için Galatasaray‘ın kulübesinde olmayacak ancak Galatasaray tarihinin en çok beklenen transferlerinden biri olan Radamel Falcao, Türk Telekom Arena’da taraftarıyla buluşacak.

Terim’in cezası düzenlendi

PFDK‘nin dün yapmış olduğu açıklamaya göre, Fatih Terim’in 4 maç olan hak mahrumiyeti cezası, 3 maç sahalardan men ve 15 bin lira olarak düzenlendi. Terim sırasıyla Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarında kulübede olmayacak.

Yeni transfer Abdoulay Diaby’nin durumu belirsiz

Beşiktaş’ta yeni transfer Abdoulay Diaby, çarşamba günü yüksek ateş sebebiyle antrenmana katılamamıştı. Yarın oynanacak Gazişehir Gaziantep deplasmanı kadrosuna alınıp alınmayacağı ise şu an için belirsiz.

Burak Yılmaz, 6. haftada sahalarda olacak

Geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz ise 8 Temmuz’da geçirdiği ameliyat sonrası çıktığı ilk maçta sakatlanmıştı. Çarşamba günü bireysel antrenör eşliğinde çalışan Burak Yılmaz’ın 6. hafta deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor maçında sahada olması bekleniyor.

Fenerbahçe ve Alanyaspor’da önemli sakatlıklar var

Pazartesi günü 4. haftanın son maçında ise Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. İki takımda da önemli sakatlıklar var. Alanyaspor’da Lokman Gör ve Haydar Yılmaz önceki haftalarda sakatlanmışlardı. Fenerbahçe’de ise Hasan Ali Kaldırım, Victor Moses ve Mauricia Isla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.