Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun dördüncü haftası liderlik mücadelesi ile kapanıyor

Spor Toto Süper Lig’de dördüncü hafta, bu akşam oynanacak Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe mücadelesi ile sona erecek. Fenerbahçe kazandığı takdirde dördüncü haftada liderlik koltuğuna oturacak.

Cuma günü dördüncü haftanın açılışında Galatasaray, konuk etiği Kasımpaşa’yı Radamel Falcao’nun golüyle 1-0 yendi. Galatasaray tarihinin en görkemli transfer töreniyle kulübe katılan Radamel Falcao, ilk maçında taraftarı önünde ilk golünü attı.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarını sonuçları:

M.Başakşehir 1-1 DG Sivasspor

Antalyaspor 2-2 İM Kayserispor

Haftanın şu ana kadar en gollü maçı olan G.Gaziantep ile Beşiktaş karşılaşmasında üç kırmızı kart çıktı. Beşiktaş’ın dokuz, Gazişehir Gaziantep’in 10 kişi ile tamamladığı karşılaşmada Gaziantep temsilcisi Beşiktaş’ı 3-2 yendi.

Pazar günü oynanan karşılaşmaların sonuçları:

Ç.Rizespor 0-0 Göztepe

Ankaragücü 0-4 Y.Malatyaspor

Trabzon 2-2 Gençlerbirliği

Denizlispor 0-1 Konyaspor

Liderin belli olacağı haftanın son maçında ise bu akşam lider Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadele saat 20:00’de başlayacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.