Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bir kadın bıçaklanarak öldürüldü, bir kadın ağır yaralı

Yeter Baysal: Evli olduğu erkek tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Nevşehir’de, 52 yaçındaki Necmettin Baysal ve 45 yaşındaki Yeter Baysal arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından fail mutfaktan aldığı bıçakla Yeter Baysal’ı yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri üç çocuk annesi Yeter Baysal’ın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Evdeki bir odaya kendini kilitleyen fail, jandarma tarafından gözaltına alındı. Necmettin Baysal’ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi.

Fatma T.: Eski kocası tarafından sekiz yerinden bıçaklandı

İzmir’de hemşire olan Fatma T., barışma teklifini reddettiği için eski kocası Günay A. tarafından sekiz yerinden bıçaklandı. İki çocuk annesi, 39 yaşındaki Fatma T. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

“Çok sevdiğim için bıçakladım”

Günay A., bıçağı çöpe attıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şehrin çıkışında yakalanan fail, “Eşinizi neden bıçakladınız?” sorusuna, “Çok sevdiğim için bıçakladım” cevabını verdi. İfadesi alındıktan sonra, 43 yaşındaki fail Tire Adliyesi’ne gönderildi.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fatma T. çocuklarıyla telefonla görüşmek istedi. Çocuklarına “Merak etmeyin, iyiyim” diyen kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Fatma T.’nin bir süre önce yakınlarına, “Eski eşime tekrar bir araya gelemeyeceğimizi anlattım, o da kabullendi” dediği öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.