Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Baldızını 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Antalya’da, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 41 yaşındaki Ercan K., baldızı Fas uyruklu Rajae Ait’i 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Antalya’da meydana gelen olayda bir kız çocuğu annesi Siham K., evli olduğu Ercan K. ile maruz kaldığı şiddet yüzünden bir süre önce ayrı yaşamaya başladı. Ağustos ayından beri hakkında uzaklaştırma kararı olan fail, Siham K.’yı sürekli ölümle tehdit ediyor ve şiddet uyguluyordu. Çocuğuyla birlikte tek yaşayan Siham K. ise hamile olduğu için kız kardeşi Rajae Ait’i yanına çağırarak birlikte yaşamaya başlamıştı.

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Ercan K. konuşmak için Siham K.’nın yaşadığı eve gitti. Siham K.’nın kapıyı açmaması üzerine fail, elinde bıçakla balkondan içeri girdi. Siham K., ayrı yaşadığı Ercan K.’yı karşısında bıçakla görünce fenalık geçirdi. Fail, o sırada evde bulunan ve kendisini uzaklaştırmaya çalışan Siham K.’nın kardeşi Rajae Ait’e saldırdı. Telaştan kendinin sokağa atan Rajae Ait, failden kaçarken Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’nin bahçesine girdi. Elindeki bıçakla güvenlik görevlilerini geçen Ercan K., Rajae Ait’i boğazından bıçakladı.

Saldırgan, güvenlik görevlilerinin elinden kurtularak kaçtı. Rajae Ait, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yapılan otopside, Rajae Ait’in 12 yerinden bıçaklandığı ve boğazının kesildiği tespit edildi.

Failin daha önce baldızı Rajae Ait’e cinsel tacizde bulunduğu da iddia edildi. Ercan K.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.