Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

93 kadını öldürdüğünü itiraf eden ABD tarihinin en büyük seri katili Samuel Little: “Öldürdükten sonra yolda bir ses duydum, ceset hâlâ yuvarlanıyordu”

Federal Soruşturma Bürosu FBI, 35 yıl içerisinde 90’dan fazla kadını boğarak öldürdüğünü söyleyen mahkum Samuel Little’ın iddialarını doğrulayarak failin ABD tarihinin en büyük seri katili olduğunu belirtti.

1970-2005 yılları arasında 93 kadını öldürdü

Samuel McDowell olarak da bilinen Samuel Little, 2012 yılında üç cinayetten mahkum edilmişti. Little, geçtiğimiz yıl 1970-2005 yılları arasında 93 kişiyi öldürdüğünü iddia etmişti. FBI pazar günü bir açıklama yaptı ve federal uzmanların failin tüm iddialarına inandığına ve şimdiye kadar 50 cinayetin Little tarafından işlendiğinin teyit edildiğini belirtti.

Daha önce açılan soruşturmalarda da Little’ın öldürdüğü kişilerin çoğunun aşırı dozda uyuşturucu, kaza ya da belirlenemeyen nedenlerden öldüğü açıklanmış, bazı cesetler ise bulunamamıştı. Little kendine kurban olarak, evsiz kadınları, uyuşturucu bağımlıları ya da seks işçilerini hedef aldığını belirtti.

Los Angeles, California: “23-25 yaşında olan kadın, 1996 yılında öldürüldü”

Fail hapishanede kaldığı süre içerisinde öldürdüğü 30 kadının resimlerini çizdi. FBI, tarafından yayınlanan resimlerde kadınların çoğunun siyah olması dikkat çekiyor.

Little: “Güzel bir kadındı, açık tenliydi. Uzun boyluydu. Güzel hatları vardı”

FBI’ın videolara kaydettiği sorgularda, Little’ın öldürdüğü kadınlarla ilgili ifadeleri çıktı. Fail, 1993’te boğarak öldürdüğü bir kadının cesedini tenha bir yolda yokuş aşağı yuvarlayarak attığını belirtiyor ve “Sonra yolda bir ses duydum, ceset hâlâ yuvarlanıyordu” diye devam ediyor. Fail New Orleans’ta öldürdüğü başka bir kadın için de “Güzel bir kadındı, açık tenliydi. Uzun boyluydu ve güzel hatları vardı” diyor. Eski boksör olan fail, öldürdüğü kişileri boğmadan önce onları yumrukladığını belirtti.

” Ohio’da tanıştığı kadını 1984 yılında öldürüldü”

Little, ilk kez 1956’da tutuklandı. Hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ve kadın ticareti gibi suçlardan hüküm giyen fail daha sonra serbest bırakıldı. 1982 ve 1984’te iki farklı cinayet suçlamasından aklanan Little, daha sonra arabasında bir kadını boğmaya çalışmaktan iki yıl hapis yattı ve sonrasında serbest kaldı. 2012’de uyuşturucu bağlantılı bir suçtan evsizler barınağında gözaltına alınan Little’ın DNA örnekleri, 1980’lerde işlenen ve faili belli olmayan cinayetleri aydınlattı. Failin toplam 19 eyalette cinayet işlediği belirtiliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.