Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bir kadın daha çocuklarının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü

Çiğdem Tokgöz (25) iki çocuk annesiydi ve Kayseri’de yaşıyordu. Dün gece birlikte olduğu erkek tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Kayseri’nin Talas ilçesinde meydana geldi. Çiğdem Tokgöz ile birlikte yaşadığı Aslan A. (41) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma esnasında katil zanlısı Aslan A., mutfaktan aldığı bıçakla Tokgöz’ü vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Tokgöz çocuklarının gözünün önünde yaşamını yitirirken, Aslan A. ise kaçtı. Kadının çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Çiğdem Tokgöz’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinden kaçan Aslan A., aynı gece içerisinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.