Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta: Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 2-0 yenerek Real Madrid maçı öncesi moral buldu

Spor Toto Süper Lig’in 10. hafta açılış karşılaşmasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçta Galatasaray 15. dakikada Talbi’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden üç dakika sonra Melnjak’ın ceza sahasında elle topla oynaması sonucu kazanılan penaltı atışını gole çeviren Babel farkı ikiye çıkardı.

Galatasaray ikinci yarıda, ilk yarıya oranla çok daha etkili oynamasına rağmen başka gol bulamadı. Rizespor da Galatasaray’a karşılık vermeyince, maç 2-0 bitti. Galatasaray puanını 16’ya yükseltti, Rizespor ise 11 puanda kaldı.

Galatasaray böylece, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynayacağı Real Madrid maçı öncesinde moral buldu.

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim geçen haftaki Beşiktaş mağlubiyetinin ardından kadroda değişiklikler yaptı. Ömer Bayram, Emre Mor ve Ahmet Çalık ilk onbirde başladı. Falcao yine yoktu.

Süper Lig’de haftanın diğer maçlarıysa şöyle:

Konyaspor – Gençlerbirliği

Alanyaspor- Başakşehir

Trabzonspor – Göztepe

Antalyaspor – Beşiktaş

Denizlispor – Sivasspor

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor

Kayserispor – Fenerbahçe

Ankaragücü – Gaziantep FK

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.