Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, Real Madrid’e konuk oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü haftanın ilk maçları dün akşam oynandı. Bu akşam ise Galatasaray, Santiago Bernabéu Stadı’nda Real Madrid’in konuğu olacak. Bu maç Şampiyonlar Ligi açısından Sarı-Kırmızılı ekip için tamam ya da devam maçı.

Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam E, F, G ve H gruplarında maçlar oynandı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı gecede golsüz biten tek karşılaşma Barcelona – Slavia Prag mücadelesi oldu. Ajax, iki oyuncusunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Londra deplasmanında Chelsea önünde 4-1 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve maç 4-4 sona erdi. Maçtaki üstünlüğünü koruyamayan bir başka takım da Borussia Dortmund deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Milano ekibi Inter‘di.

Dün akşamın sonuçları şöyle:

Barcelona 0-0 Slavia Prag                                Zenit 0-2 Leipzig

Liverpool 2-1 Genk                                        Napoli 1-1 Salzburg

Valencia 4-1 Lille                                           Lyon 3-1 Benfica

Chelsea 4-4 Ajax                                      Borussia Dortmund 3-2 Inter

Bu akşam Türkiye temsilcisi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kupasını en çok kazanan takım olan Real Madrid’in konuğu. A Grubunda sonuncu sıradaki Galatasaray’ın 1 puanı bulunuyor. Galatasaray, Real Madrid’i yendiği takdirde Madrid ile puan puana gelecek ve gruptan çıkma şansını sürdürecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler