Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Real Madrid’e deplasmanda yenilen Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur şansı kalmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin tek temsilcisi olan Galatasaray, Real Madrid’e konuk olduğu mücadeleyi 6-0 kaybetti. Real Madrid’in gollerini Rodrygo (3), Benzema (2) ve Ramos (penaltıdan) kaydetti. Grubun diğer maçında ise Paris St. Germain, Belçika temsilcisi Club Brugge‘u 1-0’la geçti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde galibiyeti ve golü bulunmayan sarı-kırmızılı ekip bu yenilgiyle devler ligine veda etmiş oldu. Galatasaray’ın grubu üçüncü bitirip yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme şansı ise sürüyor. Grubunda şu anda sonuncu durumda olan Galatasaray’ın üçüncü olup UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmesi için kalan maçlarından mutlak galibiyet alması gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi’nde A grubunda yer alan Galatasaray’ın 1 puanı bulunuyor. Galibiyet sonrasında ikinci sırada bulunan Real Madrid ise puanını 7’ye yükseltti.

Şampiyonlar Ligi’nde dün gece oynanan maçların skorları şu şekilde:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.