Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

A Milli Futbol Takımı bu hafta, EURO 2020 finalleri için son iki maça çıkıyor


Süper Lig 11. haftanın maçlarının ardından milli araya girdi. EURO 2020 elemelerinde H grubunda yer alan Türkiye A Milli Futbol Takımı, 19 puan ile lider konumda. Aynı puandaki Fransa’ya karşı oynadığı iki maçta dört puan toplayan milliler, ikili averaj neticesinde lider. Grup aşamasında son iki maçına çıkacak olan ay-yıldızlı ekip, perşembe akşamı Türk Telekom Stadı’nda İzlanda’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Milli Takım, İzlanda’yı yendiği takdirde EURO 2020 finallerine katılmayı garantileyecek. Milliler eleme grubundaki son maçı ise pazar günü Andorra deplasmanında oynayacak.

Milli takımın H grubunda puan puana olduğu Fransa ise perşembe günü Moldova karşısında Stade de France’da sahada olacak. Fransa, pazar günü son maçında Arnavutluk ile deplasmanda karşılaşacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.