Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Düzenli Delilik” Sergisi, Akbank Sanat’ta ziyaretçilerine kapılarını açtı

Türkiye’de yaşayan Alman sanatçı Marcus Graf’ın küratörlüğünü yaptığı, Türkiye’den ve yurtdışından birçok farklı disiplinden çağdaş sanatçının yer aldığı “Düzenli Delilik” Sergisi; 11 Ocak 2020’ye kadar Akbank Sanat’ta sanatseverlerle buluşuyor. 

Sergide yer alan 17 sanatçı; günümüz bilgi kavramını kavramsal ve estetik açılardan inceleyip eleştiriyor, alternatif bilgi üretim yolları ve yöntemlerini sanatseverlerle paylaşıyor.

Bilgi ve hakikat, zaman ve mekana göre değişiklik gösterip doğruluğunu kaybedebiliyor. Sergideki yapıtlar da bilgi, hakikat ve gerçeklik kavramlarının geçiciliğini ele alıp bu kavramları daha çağdaş ve katılımcı bir bakış açısıyla yeniden tanımlamaya çalışıyor.

Biz de Medyascope olarak, küratör Marcus Graf ve sergide eserleri yer alan Ana Adamovic, Lars Breuer ve Robert Barta ile “Düzenli Delilik” üzerine söyleştik.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.