Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Avrupa Ligi’nde 5. hafta bu akşam başlıyor

UEFA Avrupa Ligi‘nde bu akşam Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir kendi evlerinde 3 puan için sahada olacak. K grubunda yer alan Beşiktaş’ın gruptan çıkma şansı bulunmuyor. Trabzonspor ise  üst tur şansı için ya tamam ya da devam diyecek. Medipol Başakşehir ise lider olduğu J grubunda iddiasını sürdürmek istiyor.

K grubunda henüz puanı bulunmayan Beşiktaş, Slovan Bratislava karşına prestij mücadelesi için çıkıyor. Maç saat 20:55’te başlayacak

C grubunda 1 puanla sonuncu olan Trabzonspor, grubun ikincisi Getafe ile Medical Park Stadyumu’nda mücadele edecek. Mutlak galibiyet için sahada olacak Trabzonspor’un gruptan çıkma şansını sürdürmek için kazanmaktan başka seçeneği yok.


J grubunda  7 puan ile lider olan Başakşehir, 5 puan ile ikinci sıradaki İtalyan devi Roma’yı ağırlıyor. Başakşehir, J grubunda 5 puanla üçüncü olan Bundesliga lideri Mönchengladbach ile 6. haftada karşılaşacak.

Başakşehir’i üst tur öncesinde 2 zorlu karşılaşma bekliyor.

Medipol Başakşehir – Roma mücadelesi saat 20:55’te başlayacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.