Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Gönüllüleri vatandaşı bilgilendirmeye vapurlarda devam ediyor: “Koranavirüsten korunmak çok basit önlemlerle mümkün”

İstanbul Gönüllüleri, koronavirüsle ilgili metrolarda yaptıkları bilgilendirme çalışmasından sonra bugün de Beşiktaş-Kadıköy vapur hattında vatandaşları aydınlattı. İstanbul Gönüllüleri Sağlık Komisyonu’nundan Uzm. Dr. Hale Önür, yolculara önce virüsten korunmak için yapılması gerekenleri aktardı, ardından vatandaşların hastalıkla ilgili sorularını cevapladı. 

Hale Önür Medyascope’a verdiği röportajda, “Bilgilenirsek kendimizi koruyabiliriz. Korunmak aslında çok çok basit önlemlerle mümkün. Tek eksik olan şey bilgi. Bilgi edinmek bir hak. Bu hakkı kullanması gerek insanların. Bilgiyi de ona sahip olanlar yani hekimler aktaracak tabii kiç Bu bizim en doğal görevimiz” dedi.

Kamera: Deniz Dursun 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.