Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Bu hastalığı ciddiye alın, istatistik olmayın” – İngiliz #koronavirüs hastası anlatıyor

Kurgu: Özgün Özgül

Zorlukla nefes alıyor, konuşmakta güçlük çekiyor. Başını bile güçlükle dik tutarak kendi görüntülerini kaydeden kişi Kovid-19 teşhisi konan Andy Hardwick.

Hardwick 51 yaşında, hafta üç kez spor salonuna giden, nadiren astımdan mustarip olan sağlıklı bir bireydi. Kısa süre önce konan koronavirüs teşhisiyle yaşamı tamamen değişen Hardwick, çevresindeki arkadaşlarını uyarmak için kendi durumunu gösteren bu videoyu kaydetmiş. Hardwick’in durumunu ve virüsün ne denli yıkıcı etkileri olduğunu gösteren videoda her şeyin öksürükle başladığı, daha sonra akciğerlerin sıkıştığı ve ateşin hemen yükselmediği gibi koronavirüsün evrelerine dair birçok süreç anlatılıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.