Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgının yeni merkezi olma yolundaki ABD’de son durum – Sinirbilimciler Dr. Gülce Nazlı Dikeçligil ve Doç. Dr. Çağhan Kızıl ile söyleşi

Koronavirüs vakası sayısında İtalya ve Çin’i sollayan Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) salgın büyüyor. Pensilvanya Üniversitesi’nden sinirbilimci Dr. Gülce Nazlı Dikeçligil ve Almanya’nın Dresden Üniversitesi’nden sinirbilimci Doç. Dr. Çağhan Kızıl, ABD’deki son durumla ilgili Şükran Şençekiçer’in sorularını yanıtladı. Dikeçligil ABD’de salgının artışını, alınan önlemleri ve sağlık sistemini anlatırken Doç.Dr. Çağhan Kızıl, salgını daha kontrollü şekilde yürüttüğü düşünülen Almanya’da alınan önlemlerle ABD’yi karşılaştırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.